Sponsrad
Unsplash
Av: Casio Skolräknare
Lästid: 1 minut
6 Aug 2018

Nya miniräknare som gör matten roligare - och dig bättre!

Oavsett vilken utbildning du ska gå kommer du läsa ett antal matematikkurser. Många eftergymnasiala utbildningar kräver till och med att du har läst matematik 3. Det finns alla möjliga miniräknare att välja mellan, men beroende på vilken nivå du befinner dig på och hur avancerat du vill ha det, finns det olika miniräknare för just det. Och det skadar heller inte om miniräknaren är lite fin att titta på.
Ett bra val för dig som ska läsa A-spårets matematik

Casio FX-82EX – vår genom tiderna bäst säljande räknare. En basräknare med 274 funktioner som uppfyller alla behov för beräkningar. Har även statistik- och tabellfunktioner.

FX-7400Ett utmärkt val för dig som kommer att läsa Matematik B och C-spårets matematik

Casio FX-7400GII - Vår enklaste grafritare som har allt du behöver för lyckade gymnasiestudier. Har funktioner för integralberäkning, ekvationslösning och statistikberäkning och är även programmerbar.

9750

För dig som ska läsa gymnasiets högre mattekurser

Casio FX-9750GII – Lite kraftfullare och med ytterligare funktioner, t.ex. matrisberäkning, finansiella beräkningar, rekursiva talföljder, dynamiska grafer och USB-anslutning.

FX-CG50Räknaren för dig vill lite mer med dina studier

Casio FX-CG50 - Vår senaste och vassaste grafräknare med högupplöst färgskärm, 3D-graf, periodiskt system, fysikaliska konstanter mm.Hitta din återförsäljare här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla