Studera > utlandsstudier
Blueberry College & University

Vill du studera utomlands? En yrkesutbildning leder till jobb direkt, ofta med bra betalt. Nu kan du läsa en YH-utbildning i Australien!

Av: Blueberry College & University
Lästid: 3 minuter
26 Feb 2019

Praktisk yrkesutbildning på TAFE International Western Australia

Det finns ett nästan oändligt utbud av universitet och utbildningar runt omkring i världen och Australien är ett eftertraktat resmål för många svenskar. Blueberry College och Universitet hjälper varje år många blivande studenter att ta steget till studier i ”The Land Down Under”. Just TAFE International Western Australia erbjuder studenter praktisk och prisvärd utbildning inom en mängder av olika ämnen. Det finns även många andra anledningar till varför Blueberry varmt kan rekommendera TIWA…

stone beach australia

Topp 10 bland bästa städer att bo i

2017 blev Perth rankad i topp 10 bland de mest uppskattade städerna att bo i, sett till hela världen. Undersökningen grundar sig på stadens helhet och tittar bland annat på dess sjukvård, kultur, omgivning, utbildning och infrastruktur. Något som gör Perth till en perfekt stad att besöka och uppleva.

studera utomlands yrkesutbildning

Praktiska utbildningar som ger jobb

TAFE International Western Australie, TIWA, fokuserar på praktiska utbildningar och dess professorer och institutioner arbetar nära arbetslivet. Studenter kan börja knyta kontakter och utvidga sitt nätverk redan under studietiden. Något som medför att det är enkelt för studenter att komma ut på arbetsmarknaden och få jobb direkt efter studierna.

skylt destination equality

Campus längs västkusten

Det finns många härliga städer runt omkring Perth. Var ska man då välja att bo? TAFE International Western Australia har fyra campus i Perth samt campus i Broome, Geraldton, och Clarkston och du behöver inte välja vilken stad som passar dig bäst eftersom att TIWA har placerat de olika institutionerna på orter som är lämpade för de utbildningarna som erbjuds på campus. Kurserna och undervisningsmetoderna är alltid anpassade för att vara så relevanta för branschen som möjligt. På alla campus finns bibliotek, restaurang, uppehållsrum, bokhandel och mycket mer för att få studenterna att känna sig som hemma.

blueberry college universitet

Mängder av kurser att välja på

På TIWA har du närmare 200 olika kurser och utbildningar att välja mellan, exempelvis kan du studera Interior Design, Fashion, Animation, Tourism, Event, Sound Production eller Business Administration för att nämna några få. Du kan välja att studera under ett eller två års tid och efter den tiden får du erfarenheter för att direkt ge dig ut i arbetslivet. Helt perfekt för dig som vill få kvalitativ utbildning på andra sidan jorden!

studyä-abroad

Australiens bästa väder

Västkusten är alltid bäst! Är inte det vad alla semesterfirare säger när de åker till Marstrand, Halmstad och Helsingborg? Det kanske stämmer i flera fall. Enligt många Australiensare har i alla fall Western Australia och Perth Australiens bästa väder. Hur skönt vore det inte att studera i värmen bland vita stränder och klarblått hav?

En växande stad

Perth är en stad där man fokuserat mycket på sina resurser och företags tillväxt för att ge invånare en trygg plats och chans att förverkliga sina drömmar. Det gör att du som student har gyllene tillfälle att skapa dig kontakter för framtiden samt utveckla dig själv under dina studier. I Australien har du även chans att arbeta under din studietid. Du kan välja att jobba halvtid, alltså upp till 20 timmar i veckan, samt heltid under lov. En perfekt möjlighet att få värdefull arbetslivserfarenhet redan under studietiden.

Nattliv och kultur

Något bland det viktigaste när man studerar är kanske var man kan spendera sena kvällar, helger och fira att tentan är över? Hela Australien erbjuder kultur och äventyr till alla som bor och besöker landet. Perth är inget undantag! Här finns det massvis med mysiga kaféer, restauranger, ett dynamiskt nattliv och kulturella upplevelser för livet. Nu är det bara att tuta och köra!

Blueberry hjälper dig kostnadsfritt hela vägen med allt från studierådgivning till hjälp med CSN-ansökan och visumansökan! Kontakta Blueberry för mer information!

Eller läs mer om TAFE International Western Australia här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla