Studera > studieval

SAFE Education i ny utbildningsatsning - på nätet

Av: Redaktionen
Lästid: 1 minut
11 Apr 2019
.

SAFE Education går in i sitt 28e år i branschen med en helt ny satsning och ännu hårdare kvalitetskrav på utbildningen. Det nya konceptet bygger på att göra utbildningen tillgänglig och mer flexibel. I programutbudet kommer den större delen av den teoretiska utbildningen nämligen ske online på en e-learning plattform, SAFE Online.

“Vi vill att alla som kommer till oss ska känna att de har möjlighet att ta sig framåt – både i livet och i karriären. Hos oss finns nu ett ännu bredare och seriösare utbud, samt ännu fler möjligheter, att kunna göra så.”, skriver Anette Elmhag, VD SAFE Education.

Med bredare utbud syftar Anette Elmhag även på de nya vidareutbildningarna inom senior-träning, snabbhet, mobilitet och team-training.

SAFE Online innebär att du nu kan läsa de teoretiska delarna online. Du kan nu t.ex. läsa hela grundutbildningen via Safe Educations nya plattform och utbildningen till Personlig Tränare innehåller 200 timmar e-learning och hemstudier.

Nyfiken på yrket som Personlig Tränare? Missa inte intervju med PT Rasmus Fors som genom SAFE Education nu arbetar på SATS.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla