Studera > sommarjobb

Sommarjobb 2022 - Nöjesparker söker 3400 sommarjobbare

Sommarjobb 2022
Av: Jonnah Friberg
Lästid: 4 minuter
10 Feb 2022

Har du planerat att sommarjobba 2022? Då är det hög tid att söka redan nu! Många företag har redan stängt sina ansökningar för sommaren, men här nedan har vi listat populära sommarjobb som fortfarande går att söka här nedan.

Kanske vill du få ihop pengar för att kunna resa i höst? Köpa en ny pluggdator? Eller ha en extra buffert inför nästa termin för att ha möjlighet att hänga med på eventuella aktiviteter? Att sommarjobba kan vara en riktigt bra idé för att tjäna pengar som student, samt för att bygga på CV:t inför arbetslivet efter skolan.

Så hur gör du för att få tag på ett sommarjobb 2022 (om du inte skulle hitta ett bra i vår lista här nedan)?

  • Se till att alla i ditt nätverk (familj, vänner, LinkedIn, Facebook, osv.) vet om att du söker sommarjobb. Vem vet, någon du känner kanske letar efter just dig!
  • Gå på jobbmässor. Bland annat så brukar arbetsförmedlingen anordna en del mässor.
  • Googla! Och kolla in alla platsannonssidor där ute på nätet. Det finns även en hel del Facebookgrupper där det läggs ut jobb i den stad du bor i.
  • Skriv en bra ansökan, med ett CV och personligt brev – Varför är just DU perfekt för detta jobb?
  • Viktigast av allt: SÖK I TID!

Letar du efter ett jobb på distans/remote? Kolla in detta populära inlägg!

Sommarjobb 2022:

- Gröna Lund

Stockholms stora nöjesfält (sista ansökningsdagar är 13 feb - 1 mars)

Gröna Lund söker sommarjobbare 2022 som Säsongsmekaniker, Caféansvarig, kock/kallskänka och flera andra yrkeskategorier.

Så här skriver Gröna Lund på sin hemsida:

”Vi söker efter engagerade stjärnor som brinner för gästmötet. De som jobbar hos oss får ett minne för livet och många nya vänner. Vi erbjuder bra utbildning och en värdefull erfarenhet inom service. Hos oss finns anledning att skratta varje dag och det blir många roliga möten med gäster och kollegor.”

Kolla in jobben på Gröna Lund här!

- Kolmården

Djurpark i Nyköping (sista ansökningsdagen är 13 feb - 1 mars)

Hos Kolmården kan du hitta sommarjobb inför 2022 som Säsongstekniker, Matintresserade serviceproffs, Boknings- och supportspecialist och Spaterapeut.

Nu söker vi nya stjärnor till våra olika säsongstjänster till sommaren 2022 och letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar! - Kolmårdens hemsida

Kolla in jobben på Kolmården här!

- Familjebostäder

Bostäder i Stockholm (sista ansökningsdagen är 9 mars)

Familjebostäder emot 100 stycken sommarjobbare under 2022. 85 ungdomar kommer att jobba i våra bostadsområden med enklare målnings- och reparationsarbeten, rensning av ogräs samt att hålla ordning och reda på gårdar, i trapphus och källare. 10 ungdomar får placering på huvudkontoret i Hammarby sjöstad och 10 i Rinkeby för att arbeta med ett konstprojekt.

Familjebostäder kräver dock att du är född mellan 2002-2005 och är folkbokförd i Stockholm stad. Jobben fördelas genom lottning.

Sök jobb hos Familjebostäder här!

- Furuvik

Djurpark i Furuvik (sista ansökningsdagarna är 13 - 20 februari)

Som medarbetare på Furuvik har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för barn och vuxna varje dag.

Nu söker vi nya stjärnor till våra säsongstjänster och letar efter dig som trivs i rampljuset och brinner för gästmötet.

Sök jobb hos Furuvik här!

- Skara Sommarland

Nöjesfält i Skara (sista ansökningsdagen är 13 - 21 februari)

Under en sommar hos oss kan du bland annat få köra fartfylla attraktion, bli expert på att snurra sockervadd eller få stenkoll på vad som får en campare att känna sig som hemma. Du kan också få grilla burgare, coacha våra gäster i femkampsspelen, jobba vid någon av våra badattraktioner och myckat annat.

Sök jobb på Skara Sommarland här!

Fler sommarjobb eller traineeplatser, praktikplatser, extrajobb eller liknande hittar du på Studentjobb.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla