Sponsrad

Studera i Australien? Vi ger dig 7 anledningar till varför JMC Academy är det perfekta valet

.
Av: Blueberry College & Universitet
Lästid: 3 minuter
13 Okt 2018

Studera i Australien JMC Academy

Drömmer du om sol, värme och inspirerande miljö att studera i? JMC Academy har tre campus i Brisbane, Melbourne och Sydney alla längs kusten i Australien. De erbjuder utbildningar inom Film, TV, Media och Musik samt är en av de ledande privata skolorna inom kreativa ämnen. Nedan listar Blueberry sju av många anledningar till varför JMC Academy är det ultimata valet om du vill studera entertainment i Australien.

1. Tre campus att välja mellan

blueberry-australia

JMC Academy har tre centralt belägna campusområden, ett i SydneyMelbourne och Brisbane. JMC fokuserar på att alla campus ska ge studenterna bästa möjliga förutsättningar. Varje campus har därför modern utrustning och studios för inspelning, mixning, postproduktion och animering. Det finns även gott om replokaler, TV-studios och digitala kameror för att studenterna ska kunna göra verklighet av sina idéer och följa sina drömmar.

2. Klimatet

jmc-australia

Det Australienska klimatet, måste vi säga mer?! Soliga dagar på stranden i norra Brisbane, ett mer blandat klimat, med storstadspuls i Sydney eller kanske ett lite varmare alternativ till vårt svenska väder i en stad som bjuder på ett brett utbud av kultur och sport? I så fall är Melbourne din plats.

4. Ledande skola i Australien

jmc-academy-music-program

JMC Academy är Australiens ledande privata skola inom musik, film, TV och digital media. Vilket ger skolan en ledande position när det kommer till att lägga grunden för framtiden. JMC Academy är även en del av det prestigefyllda Berklee International Network. Det är ett globalt nätverk som består av utvalda institutioner som arbetar för att främja musik- och utbildningskvalitén i branschen.

4. Australiensare

australia-beach

Australiensare har skön inställning till livet och stressar inte i onödan. De är lätta att lära känna och välkomnar dig gärna in i sina hem. Australien bjuder även på en lugn och tillbaka lutande energi som får dig att längta till stranden efter en lång dag i klassrummet. Det är genom en stadig uppdelning mellan work and play som många australiensare, eller Aussies, har lyckats personifiera livet på andra sidan världen.

5. Utbildning som ger jobb

studera-utomlands-australien

JMC Academy lägger fokus på att examinerade studenter ska kunna få framgångsrika karriärer. Skolans lärare har själva varit aktiva i branschen och vet vad som krävs för att dina drömmar ska bli till verklighet. Utbildningarna är även praktiskt och kreativt utvecklade för att ge studenterna kunskap som är yrkesinriktad och ger goda jobbmöjligheter.

6. Stränderna

australien-strand

Tusentals mil med stränder som har allt! Vita sandstränder, klippor, rev, stora vågor och lugna vikar, välj mellan aktiviteter som surfing eller snorkling. För landkrabbor eller oss som är slut efter att ha lekt i vattnet kan man alltid välja att spela volleyboll eller sitta vid en restaurang vid strandpromenaden.

7. Äventyr

kangaroo-australia

Australien är ett land fullt av möjliga äventyr och häftiga vyer. Här kan du göra allt från att hoppa fallskärm till att klappa söta koalor eller bada i vattenfall. Du kan lära dig att surfa, vandra i regnskogen och ta helgresor till gömda skatter. Det finns inget stopp på vad du kan uppleva i Australien!

Läs mer om JMC Academy och hur du kommer igång med en ansökan här.

Vill du studera en termin, ett år eller kanske en hel utbildning utomlands? Blueberry erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälp med ansökan till CSN-berättigade college & universitet över hela världen. Allt du behöver är viljan att komma igång och du får hjälp med resten. Läs mer om utlandsstudier på Blueberry.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla