Sponsrad
Vart vill du?

Om du gillar barn och att resa. Skulle du då vilja bli au pair? Eller om vi omformulerar: varför skulle du inte vilja bli au pair?! Att resa ut i världen, att få ge dig iväg på ditt livs äventyr och skapa färgstarka, härliga minnen för framtiden. Samtidigt som du faktiskt gör en ren investering i dig själv och för din framtid.

Här är fem starka skäl till varför erfarenheterna från livet som au pair gör att ditt CV sticker ut från mängden i en redan hårt konkurrensutsatt arbetsmarknad.

1.    Att bo i ett annat land gör dig mer erfaren och stärker både ditt självförtroende och självkänsla.
Du kommer behöva en god grund att stå på för att slå dig fram på arbetsmarknaden och lyckas charma dig till jobbet på anställningsintervjun.

2.   Du kommer att växa som individ, bli mer mogen och självständig.
Personlig utveckling är något man endast kan skaffa sig genom att uppleva saker. Som au pair ställs du inför många olika scenarion som du måste hantera. Det gör dig väl rustad att bemöta nya och varierande utmaningar i karriären.

3.    Att leva med människor från en annan kultur kommer öppna dina sinnen och öka din kommunikation- och samarbetsförmåga.
Kommunikation är A&O i allt här i livet, inte minst i ditt yrkesliv. Som au pair tränar du dig i kommunikation dagligen…..Practise makes perfect!

4.   Internationell arbetslivserfarenhet värderas högt av arbetsgivare.
Att ha bott och arbetat utomlands är alltid ett plus i ditt CV. Arbetsgivaren vet att du kan språk, kan föra dig i olika sammanhang och har förmågan att arbeta självständigt.

5.  Dina språkkunskaper slipas.
Vi vet alla att språk är viktigt och riktigt bra språk-kunskaper kan du endast få genom att bo och leva i ett annat land- där du får använda språket ”på riktigt”.

Med den familjeägda organisationen Anixi har du alltid en personlig kontaktperson och du kan välja mellan flera olika destinationer samt hur länge du vill vara borta.

Läs mer på www.anixi.se en tjänst för dig som är intresserad av att jobba som au pair.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla