Sponsrad

Bjud på en upplevelse i jul!

.
Av: Upplevelse.com
Lästid: 3 minuter
22 Okt 2018

Studenttiden är en av de roligaste tiderna i många personers liv. Ofta återfinns de bästa minnena du har just under tiden som student. Du möter många nya människor, kanske vänner för livet som du umgås med varje dag och hittar på allt möjligt med!

Men studentlivet är inte alltid så lätt, så klart. Det ligger en stor press att prestera både i sina studier och socialt. Men samtidigt finns det en gemenskap hos studenter som inte går att hitta någon annanstans tack vare alla de upplevelser och minnen bara du och dina vänner delar.

Skapa nya minnen - ge bort en upplevelse

En stor del av gemenskapen handlar om att kunna skapa nya minnen tillsammans genom samvaro och närvaro. Nu när vintern snart är här innebär det också att många splittras för att återses ett annat år, du kanske säger adjö till nya bekantskaper för att hitta nya på annat håll. Då kan det vara en god idé att hitta på något tillsammans och skapa minnen innan året tar slut.

Takvandring eller fladdermussafari?

Men vad kan man då göra under vintern som student när du heller inte har en sådan stor plånbok? Kanske en ölprovning eller lösa kluriga problem i ett Escape Room? Om du vill ha tips på billiga julklappar du och dina vänner kan göra gemensamt som heller inte kostar skjortan har upplevelse.com samlat hundratals upplevelser runtom i Sverige i flera olika prisklasser. De har även en smart presentfunktion där du kan fylla i hur mycket gåvan får kosta, om det är till en gåva till din syster eller vän och i vilket sammanhang. Här kan du se förslagen, välja bland många fina och överraskande upplevelser och justera valen för att passa just den som du tänker på.

Under julen uppskattas ofta personliga julklappar extra mycket, en julklapp som får mottagaren att känna att du verkligen klurat och tänkt ut något som skulle passa just det personen. Då behöver julklappen heller inte vara särskilt dyr.

ge-bort-upplevelse

Flickvännen kanske har talat om att hon skulle vilja prova på Poledance? Varför inte låta vännen som är fartfantast provåka världens snabbaste bil? Till särskilda tillfällen kan ju också vänner och familj samla och skrapa ihop gemensamt till en lite dyrare och riktigt spännande upplevelse som blir ett minne för livet. Till en tillräckligt modig och äventyrslysten person kanske fallskärmshoppning är en bra idé?

En upplevelse är en sådan present, eller julklapp, som får personen att minnas dig. Om du inte är riktigt säker på vad du vill ge kan du köpa ett presentkort på upplevelser i valfri valör i julklapp. Då kan studentkompisen, flickvännen eller syskonen själva välja vad de skulle vilja göra och välja och vraka bland upplevelser i flera olika kategorier, allt från natur och äventyr till motorvidunder, helikopterturer och underhållande Stand Up shower, eller kanske få möjlighet att lösa en spännande mordgåta tillsammans med fina vänner under en god middag?

Hitta din upplevelse idag, läs mer på upplevelse.com!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla