Sponsrad

Lyckas med dina mål

Gentlemen's Coach

John Andreas även kallad Gentlemen’s Coach är livssyftecoach, inspiratör och motivatören som coachar och utbildar människor att finna sitt autentiska jag och ta stegen mot sina drömmar och mål i livet. Här kommer hans bästa gör det själv tips.

Gentlemen's Coach

  • Bestäm dig och ta första steget mot ditt/dina mål oavsett om du inte har hela planen färdig. Tro det eller ej, det är just här många fastnar. De tänker och tänker och tar aldrig det där första viktiga steget. Vi är alla nybörjare i början, så ta det där första steget.
  • Planera och strukturera upp din tid. Ju mer noggrann du är här desto större sannolikhet är det att du lyckas med dina mål. Titta också på hur mycket tid du lägger på saker som inte förstärker dina utsikter att lyckas, tex tv tittande, sociala-medier mm.
  • Skriv ner dina mål och bryt upp dem i små delmål. Att skriva upp dem och läsa dem högt för sig själv dagligen förstärker medvetenheten om målet. Gör vi detta över tid läggs det också in i det undermedvetna vilket arbetar när du sover.

  • Självdisciplin och att skapa goda sunda vanor är också en framstegsnyckel. För när vi är disciplinerade och vet vad vi vill uppnå, blir det enklare att säga Nej till det som inte värnar om det vi vill åstadkomma och säga Ja till vårt/våra mål. Att även få någon typ av rörelseträning varje dag stärker den fysiska kroppen samt det mentala och gör så att vi kan hantera motgångar lättare.
  • Ta dig an utmaningar och var nyfiken att lära dig nya kunskaper. Inspireras av människor som gjort liknade saker som du vill uppnå. Umgås med människor som är drivna och som har färdigheter du vill lära. Ta hjälp av dem som gjort resan som du är intresserad av.
  • Le mer och skapa dig en positiv livsinställning. Människor är benägna att vilja hjälpa och att umgås med någon som är trevlig.
  • Sist men inte minst. Gör arbetet som krävs för att nå dina mål. Inget kommer gratis. Det gäller att ha tålamod och kontinuitet över lång tid som skapar resultat. Många ger upp för tidigt innan genombrottet. Så sluta aldrig att tro på dig själv och fortsätt göra det du vill uppnå.

Behöver ni inspiration, motivation eller coachning titta gärna in på www.gentlemenscoach.com eller följ @gentlemenscoach på instagram.

Lycka till

John Andreas

Gentlemen’s Coach

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla