Karriär > framtid

Distansutbildningar för dig som vill jobba med hälsa

.
Av: Redaktionen
Lästid: 2 minuter
26 Sep 2019

Vill du läsa på distans och jobba med hälsa?

Sexrådgivare

bild_sex

Vill du arbeta med att hjälpa individer/par till ett bättre samliv? Tycker du om att informera, ge råd och är intresserad av sex och samlevnad?

Då kan denna utbildning vara något för dig. Du har också möjlighet att arbeta inom utbildningsväsendet med sex- och samlevnadsundervisning. Skolan har en central roll när det kommer till information om sexualitet, rättigheter och kön. Genom att bli diplomerad sexrådgivare har du alla förutsättningar och kunskaper för att göra skillnad för människor.

Sexrådgivare (deldistans)

Kostrådgivare och hälsopedagog

bild_health

Vill du hjälpa människor med kost och hälsa? Är du samtidigt intresserad av rådgivning?

Idag blir allt fler människor medvetna om hur viktig kosten är för hälsan och välmåendet, därför har också efterfrågan på kompetens inom området ökat. Genom att gå denna utbildning får du således mer förståelse för näringslära och hälsa. Det här är en utbildning som riktar sig till dig som inte har några förkunskaper men också till dig som redan har en utbildning inom hälsa och vill komma in i branschen. Du får lära dig om näringslära och får tillgång till kunskaper för att coacha människor till ett bättre liv.

Kostrådgivare och hälsa

Undersköterska

bild_nurse

Tycker du om att rå om och hjälpa människor?

I jobbet som undersköterska ligger det mycket fokus på omvårdnad och stöttning till människor. Det är ett bristyrke, konkurrensen är låg och du som vill plugga det, har enklare att få jobb och goda utvecklingsmöjligheter i och med att du kan vidareutbilda dig. Här har du en unik utbildning på distans. Målet är att du efter utbildningen ska inneha de verktyg som behövs för ett arbete som undersköterska.

Undersköterska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla