Sponsrad
Dermalogica/Unsplash
Av: Dermalogica
Lästid: 2 minuter
19 Sep 2018

Få fräsch hud med Clear Start by Dermalogica

Det är vanligt att drabbas av finnar, blemmor och pormaskar som ung. Det sker konstant förändringar i kroppen och hormoner rusar runt. Under denna perioden är det helt naturligt att din hy förändras - men det finns produkter som hjälper din hy att motverka uppkomsten av finnar.

Så blir du av med dina finnar

Noggrann rengöring och applicering av återfuktande crème morgon och kväll är en bra start för att bli av med dina finnar och få en fräschare hy. En annan bra idé är att behandla med produkter som motverkar att porer täpps till, som hämmar bakterier och dämpar överskottsfett.

Nu har Dermalogica lanserat två nya produkter till sin serie Clear Start som jobbar aktivt på att motverka finnar och blemmor. Breakout Clearing Booster är ett snabbverkande serum som renar porer och tar bort aknetriggande bakterier snabbt och effektivt. Använd serumet som punktbehandling direkt på blemmor eller på större problemområden. Blackhead Clearing Fizz Mask är en bubblande mask som löser upp pormaskar och renar porer. Använd 2-3 gånger/vecka på rengjord hud.

Produkterna i serien Dermalogicas Clear Start är skapade för ung hud. Produkterna är tuffa mot blemmor och pormaskar men snälla mot huden. Kraftfulla aktiva ingredienser och naturliga växtextrakt ser till att du får din fräschaste hud någonsin.

Besök Dermalogica för att hitta en hudterapeut nära dig.

clear-start-dermalogica
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla