Nöje > livsstil

Nu kommer Instagram säga till dig att sluta använda mobilen

Unsplash
Av: Felicia
Lästid: 2 minuter
22 Maj 2018

Vid busshållsplatsen, på toan, i soffan, i sängen. Vi är otroligt duktiga på att skövla alla appar på vår mobil för att hålla oss sysselsatta. Instagrams oändliga innehåll är en favorit. Men snart kommer appjätten säga till dig när du har fått nog.

I genomsnitt plockar du fram mobilen 150 gånger per dag och enligt en undersökning gjord av amerikanska Time Well Spent är 64% av Instagramanvändare missnöjda med tiden de spenderar i appen.

Enligt en undersökning bland 200 000 användare, gjord av amerikanska Time Well Spent, var 64 procent av användarna missnöjda med hur mycket tid de lade på Facebook. 51 procent var missnöjda med tiden de var inne på Instagram och 50 procent med Snapchat.

Nya uppgifter om en funktion kallad “You’re All Caught Up” går ut på att du får någon form av notis när du tittat på alla inlägg och stories.

instagram_no

Så klart blir du inte utkastad från appen när detta väl hänt utan syftet är att förhindra att du slentrian scrollar ditt flöde och en vänlig påminnelse att kanske ägna sig åt något annat.

satc-no

Instagram har själva inte gått ut med om det är en funktion som kommer att släppas till alla användare än. Inte nog med det ryktas det även om en funktion som kommer göra det möjligt för dig att se hur lång tid du spenderat på appen…oops

pergamentrulle

Som sänt från ovan - avfölj någons flöde - utan att avfölja!

Källa: Ubergizmo

Funktionen som kallas för ‘mute’ är tillgänglig för alla inom några veckor!

Ekstrand, Lena. Här växer motståndet mot sociala medier. TTELA, 22 maj.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla