Sponsrad

Hitta din stil med Wacom Cintiq

.
Av: Wacom
Lästid: 2 minuter
4 Feb 2019

Har du alltid önskat dig en ritskärm men känner att din budget inte riktigt tillåter det? Nu har Wacom släppt en enklare ritskärm men med massor av bra funktioner för dig som vill ta ett kliv mot en kreativ karriär.

Att som ung kreatör också ha en blandad budget månad från månad ska inte hindra dig från att utvecklas. Därför har Wacom nu skapat en ny och mer budgetvänlig ritskärm Wacom Cintiq - en ritskärm med samma goda kvalitéer som de andra Wacom-plattorna för dig som vill dyka ner i en värld av digitalt skapande.

wacom-cintiq

Skärmen är hållbar och repskyddad och har upplösningen 1920x1080 (HD) och är enkelt sagt, byggd för kreativitet. Skärmen har även en anti-reflex-yta vilket innebär att inga ljusavspeglingar stör ditt arbete. Skärmen har även fällbara ben så att du kan arbeta i 19° lutning. För ännu mer flexibilitet och bättre ergonomi finns det ställ att köpa till separat.

ritplatta-wacom

Med skärmen kommer den batterifria och tryckkänsliga pennan Wacom Pro Pen 2. Pennans tryckkänslighet hjälper dig att skapa olika kontraster av tryck i dina rörelser, precis som med en blyertspenna mot papper. Förutom att pennan är tryckkänslig, vilket innebär att du kan skapa olika djup i dina rörelser, är den även lutningskänslig, den funktionen kan du bland annat använda när du vill skapa olika penselstråk i samma rörelse.

ritplatta-penna

Ett enkelt byte

Att börja arbeta på en ritskärm är naturligt och intuitivt och hjälper dig att skapa. Skärmen är perfekt för hobbyister, studenter eller aspirerande kreatörer som vill ta sin kreativitet till sin nästa nivå. Wacom Cintiq har precis de verktyg du behöver.

Sätt igång med din kreativa karriär och hitta din stil med Wacom Cintiq.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla