cady
Nöje > livsstil

10 hemliga Snapchat-tricks som tar dina Stories till nästa nivå

Snapchat tricks
Av: Jonnah Stark
Lästid: 3 minuter
4 Maj 2023

Snapchat är en populär app bland ungdomar som ständigt utvecklas och förändras. I den här artikeln kommer vi att avslöja 10 hemliga tricks som du kanske inte kände till, men som kommer att förvandla dina Snapchat Stories och göra dem mer engagerande och roliga än någonsin!

Tjej som håller upp mobilen för att ta en selfie

Anpassade Bitmoji-stickers

Visste du att du kan skapa personliga Bitmoji-stickers? Först behöver du ladda ner Bitmoji-appen och skapa din egen avatar. Sedan kan du använda dina anpassade Bitmojis direkt i Snapchat och placera dem på dina snaps och Stories för en personlig touch.

Använda två filter samtidigt

Vill du använda både ett färgfilter och ett geofilter på din snap? Inget problem! Ta en bild eller video, svep för att lägga till det första filtret, och håll sedan ner skärmen med ena fingret och svep igen för att lägga till det andra filtret.

Ändra storlek och vinkel på text och emojis

Du kan ändra storlek och vinkel på text och emojis i dina snaps genom att använda två fingrar. Placera fingrarna på objektet och dra utåt för att förstora, inåt för att minska och rotera fingrarna för att ändra vinkeln.

Skapa egna linsfilter

Med Snapchat Lens Studio kan du skapa dina egna linsfilter och dela dem med vänner. Ladda ner Lens Studio på din dator och följ stegen för att designa, testa och lansera dina egna linser.

Använd “Magic Eraser”

Radera oönskade objekt från dina snaps med hjälp av Magic Eraser-funktionen. Ta en bild, klicka på saxikonen och välj “Magic Eraser”. Måla sedan över objektet du vill ta bort och låt Snapchat göra resten!

Skapa anpassade geofilter

För speciella tillfällen kan du skapa och köpa anpassade geofilter. Besök Snapchats geofilter-webbsida, designa ditt filter och välj när och var det ska vara tillgängligt.

Tidsstämpla dina snaps

Lägg till en tidsstämpel på dina snaps för att visa när de togs. Svep för att hitta tidsstämpelfiltret och placera det var du vill på din snap.

Ändra röst i videor

Förändra rösten i dina videor med olika rösteffekter. När du spelat in en video, svep uppåt för att se röstalternativen och prova olika effekter, såsom “Robot”, “Helium” eller “Monster”.

Spara data med “Travel Mode”

Aktivera “Travel Mode” för att spara mobildata när du använder Snapchat. Gå till inställningar, välj “Who Can…” och slå på “Travel Mode”. Nu laddar appen inte snaps och Stories automatiskt utan endast när du klickar på dem, vilket sparar data.

Infinitsnaps

Skicka snaps som försvinner först när mottagaren stänger dem. Ta en bild eller video, tryck på “∞” -ikonen bredvid tidsgränsen och skicka. Mottagaren kan titta på din snap hur länge de vill, men när de stänger den försvinner den som vanligt.

Dessa 10 hemliga Snapchat-tricks kommer att göra dina Stories mer kreativa, engagerande och roliga. Testa dem och se hur dina vänner reagerar på dina nyskapande och personliga snaps! Glöm inte att Snapchat hela tiden utvecklas, så håll dig uppdaterad för att få reda på nya och spännande funktioner som kan göra dina Stories ännu bättre.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla