Sponsrad

Klirrar det tomt i klasskassan? Sälj med Newbody!

.
Av: Newbody
Lästid: 2 minuter
28 Feb 2019

Idag finns det en uppsjö av prylar ni som lag, klass eller förening kan sälja för att tjäna pengar till en resa, cup eller bara för att få igen medlemsavgiften. Newbody har varit med sedan start och redan 1987 började företaget hjälpa föreningar och klasser tjäna pengar med en produkt som är så pass omtyckt av kunder att den faktiskt säljer sig själv.

Med Newbody säljer ni allt från träningstights, t-shirts till strumpor för alla tillfällen. En av anledningarna till varför Newbody är så pass populärt att det i princip säljer sig själv, är den lyxiga och hållbara kvalitén kläderna är gjorda av. Jag har fortfarande kvar strumpor från min begravda basketkarriär som överlevt matcher, träningar och bus i skolor och träningshallar över hela Sverige. Eftersom Newbody inte säljs i butiker är det vanligt att kunder passar på att bunkra upp med allt möjligt från Newbody, vem har någonsin ägt för många strumpor liksom?

Sälj smidigt med Newbody’s webbshop

Idag säljer föreningar, lag och skolklasser bosatta över hela Sverige Newbody. Bokstavligen talat från norrländska Gällivare strax ovanför Jokkmokk till Trelleborg i Skåne. Newbody’s katalog är perfekt för en förälder eller syskon att ta med till jobbet samtidigt som varje säljare får sin alldeles egna webbshop på Newbody’s hemsida.

webshop-newbody

1. Har du en stor släkt?

För att tjäna mer pengar till klassen eller föreningen kan släkt och vänner på andra sidan Sverige köpa från just din webbshop och få produkterna hemskickade direkt från Newbody’s lager. Laget/föreningen tjänar precis som vanligt 37 kronor per paket.

2. Dela och likea!

Sprid budskapet! Dela länken till webbshoppen på sociala medier så att fler får reda på att du säljer! Här kan ni testa olika marknadsföringsknep, till exempel lägga ut en video på Instagram för att nå ännu fler!

3. Lägg en order

När ni känner att ni mättat omgivningens behov av strumpor, tights och t-shirts är det dags att lägga in er slutorder till Newbody. Lägger ni in en order på mer än 250 paket slipper ni fraktavgift. I genomsnitt säljer en grupp 378 paket, vilket innebär en vinst på 13 986 kr!

Vill du veta mer om att sälja och tjäna pengar med Newbody? Läs mer på Newbody.se och beställ ett gratis infopaket!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla