Studera > studentliv

Energi på sex minuter med hjälpa av Dextro

Villken smak föredrar du?

Behöver du energi för att orka med de långa lektionerna, proven eller bara för att orka med dagen. Pröva Dextro Energy, kanske kan de bli din nyckel till snabb energi!

Av: redaktionen
Lästid: 2 minuter
2 Okt 2017

En sådan stund kan vara efter skolan när du känner att du redan förbrukat all din ork och enregi. Och ja, det har du faktiskt om du inte redan sett till att mata hjärnan med det som den behöver för att hålla din ork uppe. Mata hjärnan? Exakt, matar du hjärnan med energi då får du faktiskt den där orken och kan styra bort en humör och energidipp.

Hur går det till?

Dextros = druvsocker, är den allra renaste formen av sockerarter och den enda som tas upp direkt av blodet. Fördelen är att den ger en väldigt snabb energi. Om man har tränat hårt och behöver återhämtning eller om man drabbas av blodsockerfall och blir matt och trött så är dextros den mest effektiva återhämtningen. Dextros är en ren och naturlig energi, inget som är konstgjort eller har massa tillsatser.

Så här ser formen ut som energi

Dina muskler förbränner socker när du rör dig och hjärnan behöver en vis mängd socker för att du ska orka koncentrerar dig. Du får den största delen socker genom maten varje dag men det tar ungefär 1-2 timmar innan sockret når hjärnan. Har din dipp redan startat då och det är sen eftermiddag kanske det kommer kännas som en evighet att vänta ett par minuter för att orka med det du ska göra.

Energi på sex minuter

Det är då Dextro Energy tillför det naturliga sockret och den naturliga energin till din hjärna - och inom sex minuter känner du att du får nya krafter. En dos är två tabletter för en vuxen människa. Full effekt håller i 40-60 minuter. Därefter tar man ytterligare två tabletter. Efter 60 minuter sänks effekten och efter två timmar har effekten utgått helt.

Övrig info om Dextro Energy

Dextro Energy, varumärket har funnit på den svenska marknaden ända sedan 1963. Under 1980 talet stod bland annat tennislegenden Björn Borg och Mats Wilander som budbärare för varumärket. Redan då kom kommunicerades ” Dextrosol ger dig snabb energi” och det är vad Dextro Energy står för även idag, men med fler olika smaker.

Dextro Energy finns med sakerna:

Classic- Den klassiska smaken

Lemon- Citronsmak

Tripical- Tropiska frukter

Blackcurrant- Svart vinbär

Cola- Frisk, fräsch colasmak

Dextropur- Pulver, enkelt att blanda

Energy to go - Med apelsin eller svartvinbärs smak, ny förpackning och med extra vitaminer.

Ps: Enligt Dextro Energy´s hemsida kan du som vegetarian och vegan också använda dig va denna energikälla.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla