Sponsrad

Från mössa till flak - Sveastudent har allt!

.
Av: Sveastudent
Lästid: 2 minuter
5 Okt 2018

Den där stora dagen med allt vad det innebär följt av hes röst, sommarjobb och tusentals beslut att ta som påverkar din framtid.

Om vi backar tillbaka till den där stora dagen med allt vad det innebär så behöver du en studentmössa som guppar på ditt huvud på flaket till studentskylten som stolt hålls upp av din familj. På Sveastudent kan du ordna allt du behöver till din stora dag.

Studentmössan

När du designar din studentmössa på Sveastudent får du välja mellan tre olika stilar; den traditionella, den eleganta och den lyxiga. Skillnaden mellan studentmössorna kan var allt från vad det är för färg på fodret till vilken typ av kokard du vill ha. När du valt vilken stil din studentmössa ska utgå från är det fritt fram att designa den till perfektion. Glöm inte bort att välja mösskulle, det finns nämligen två. Antingen väljer du Uppsala som är en större, påsigare variant av studentmössan eller Lunda som är lite plattare.

svea-studentskylt

Det kan vara svårt att besluta exakt hur du vill att din studentmössa ska se ut. Därför erbjuder Sveastudent mössprovning på din skola! Då får du och dina klasskompisar inte bara känna av vilken typ av design ni vill ha - utan även testa er till rätt storlek.

Prova Sveastudents designverktyg och designa din studentmössa här!

Studentflaket

Studentdagen är rent ut sagt magisk och sannolikheten att du kommer hoppa och dansa på ett flak mitt i stan en gång till i livet är inte så stor. Om du bokar studentflak hos Sveastudent ingår alltid chaufför, lastbil/traktor, bränsle, polistillstånd, färdväg och städning. Sveastudent har fyra olika ljudpaket att välja mellan, Spotifylistan står ni för. Med tusentals nöjda studenter vet Sveastudent precis hur ett studentflak fungerar.

Boka studentflak och ljudpaket.

Studentskylten

Har dina föräldrar redan börjat plocka fram pinsamma bilder på dig som barn? Designa din studentskylt med hjälp av över 40 snygga mallar från Sveastudent.

När du väl är igång med att designa din studentmössa - klicka hem några av Sveastudents populära accessoarer! Du hittar allt från det obligatoriska plastförklädet till visselpipa och studentglas.

Läs mer och designa din studentmössa här!

svea-studentskylt
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla