bic
Sponsrad

Läs texten och spara 100-lappar

Galio of Sweden
Av: Galio of Sweden
Lästid: 3 minuter
14 Okt 2019

Studentmössan är studentens huvudsak!

Hur ska studentmössan se ut? Vilken storlek ska den ha? Hur ser trenderna ut? SHIT… Många frågor. Nu är studentåret här och det är mycket att hålla i huvudet. Inte minst vad du ska ha PÅ huvudet den dagen skolklockan ringer ut för sista gången. Ta det lugnt. Galio of Sweden guidar dig!

Skräddarsydda studentmössor för bästa storleken

Studenten ska vara ett minne för livet, fyllt av känslor och fest. Studentmössan är en symbol för allt som hör till den tiden och vi vill att du ska ha en som verkligen passar dig. Våra studentmössor tillverkas helt utefter dina önskemål och behov. Man kan säga att du är vår designer! Kom på någon av våra utprovningar runt om i Sverige, så hjälper vi dig på plats med att få den bästa passformen och tips om de senaste trenderna för studentmössor. (Att boka en utprovning på din skola är kostnadsfritt! Kontakta oss på hello@galio.se Det är även enkelt att mäta din storlek hemma med hjälp av ett måttband. Spana in vår storleksguide om du känner dig osäker, eller säg hej till oss i någon social kanal så hjälper vi dig där. Vi finns där du finns. PS: Har du inget måttband? Skriv till oss, så skickar vi ett till dig.

Enkelt att beställa och designa

Designa din unika mössa live, i vår helt nya, coola, snygga 3D-konfigurator! Byt material, snurra på den, vrid och vänd. I vårt designverktyg får du stenkoll på hur din studentmössa blir. Så smidigt! Är du nyfiken på att börja designa din mössa sedan nu? Klicka på länken nedan för att komma till designverktyget. Hos oss kan du spara din mössdesign, ändra om den tills du blir nöjd och beställa den precis när det passar dig.

Designa din studentmössa nu: h​ttps://galio.se/designa

Make it Match

Du är unik! Därför bör din studentmössa och dina tillbehör också vara det. På Galio har vi ett koncept som vi kallar för Make it Match. Det innebär att du kan matcha accessoarer till studentmössan – och beställa allt samtidigt. Vi har allt från slipsar och näsdukar i samma mönster och färger som mössans innerfoder, till halsband och örhängen som matchar mössans kokard. Några enkla klick – och du har hela din studentlook färdig! I samarbete med danska Amanda Christensen är vi först på studentmarknaden med att erbjuda något liknande.

Se hela kollektionen Make it Match här: ​https://galio.se/kollektioner/

Eller spana in den sköna filmen på tuben, där en sneak peak på ett urval från kollektionen visas.

Hög kvalitet och bra pris

”Din design, din mössa, ditt pris” är ett motto som representerar vår affärsidé; att kvalitet inte avgörs beroende på budget. Galio of Sweden erbjuder hög kvalitet till ett bra pris – det är viktigt för oss. Utöver att vi från grunden har ett bra pris, så kan du också ta del av den populära rabattstegen som ger dig rabatt på alla mössans tillval. Ju fler tillval du väljer, desto högre rabatt!

Och som lovat till er som läst texten, VARSÅGODA! Utnyttja vår populära rabattstege, generösa garantier, fri frakt och få ett kostnadsfritt champagneglas när du beställer din studentmössa hos Galio of Sweden <3

Klicka dig vidare på en gång: https://galio.se/

Ange rabattkoden i kassan för att få ett kostnadsfritt champagneglas: ​PIRAJA19

Ah, en sak till! Följ oss på sociala medier, det är där det händer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla