cady
Sponsrad

Så höjer du ditt resultat på högskoleprovet

Onlinekursen - ett flexibelt verktyg
Av: Allakando
Lästid: 3 minuter
30 Jan 2019

I våras samlades över 68 000 unga och vuxna i klassrum och salar runtom i Sverige för att skriva högskoleprovet. Vissa nervösa, somliga självsäkra. Några för allra första gången, andra med målet: ett resultat som skulle öppna dörren till drömutbildningen.

Men att höja sitt resultat på högskoleprovet är inte alltid lika enkelt och det finns flera knep för hur du ska kunna bli bättre och mer självsäker på den kvantitativa delen, precis som det finns det tricks för hur du ska få alla rätt på det kvalitativa. Men en sak ska du veta. Hemligheten bakom högskoleprovet är inte att plugga - utan att plugga smart.

Höj dig mycket - på kort tid

Att sätta sig ner och börja nöta matematik är inte det mest lockande utan också en utmaning när du inte vet vad du ska förvänta dig väl sittandes i provsalen. Förutom att känna dig vilsen leder det också till att du spenderar alldeles för mycket tid på uppgifter som du kanske inte förstår, eller som inte kommer att ge dig något i jakten på bättre resultat.

Allakando har sedan sin start i universitetsstaden Lund hjälpt elever och studenter att nå högre betyg inom flera olika ämnen. Med den erfarenheten har deras onlinekurs all hjälp och material som du behöver för att höja ditt resultat på högskoleprovet.

Hittills har över 22.000 personer med hjälp av Allakandos onlinekurs till högskoleprovet höjt sitt resultat med i genomsnitt 0,4.

Pedagogiskt plugg

19 unika videofilmer ger dig en komplett genomgång av matten som du behöver kunna för att prestera på den kvantitativa delen. Utöver detta, och över 4000 anpassade uppgifter som är samlade för att optimera tiden du spenderar på att plugga, får du även möjligheten att ställa frågor till en HP-coach, hjälp med upplägg och möjlighet att boka privatlektioner med din coach.

För att du ska bli en av de som efter högskoleprovet faktiskt har en aning om det gick bra (eller skit) så kan du i kursen simulera ett högskoleprov så att du redan innan D-dagen är kommen, vet var du ligger i kunskapsnivå på de olika delarna och vad du behöver fokusera på för att höja ditt resultat.

Eskulap, chimär och uppskörtad?*

För att lyckas på den kvalitativa delen av högskoleprovet har Allakando samlat de 25 bästa HP-strategierna som t.ex. lär dig att ännu snabbare förstå när ett svar är fel och hur du ökar din läshastighet. Orddelen som för många känns som en gissningslek sätter du tack vare Allakandos ordlista som består av de vanligaste orden från tidigare högskoleprov.

Så, har du svårt för svenskan, aldrig riktigt greppat matematik eller endast behöver en knuff i rätt riktning: testa Allakandos onlinekurs för högskoleprovet. Den snabbaste och enklaste vägen för att öppna dörren till din drömutbildning.

* Eskulap (läkare), chimär (illusion), uppskörtad (lurad att betala).

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla