Nöje > livsstil

5 trendiga växter du inte kan döda

5 tips på lättskötta växter du inte kan döda!

Trendiga och lättskötta växter är inte svåra att hitta. Många av de gör inte bara gott för din inredning - utan även för din hälsa! Kolla in våra 5 tips på växter du inte kan döda!

Av: Felicia
Lästid: 2 minuter
2 Apr 2019

Trendiga växter du inte kan döda

Ett hem utan växter. Vad är det? Fyll ditt hem med vackra, böljande blad så ska du se att det inte bara ser vackrare ut - du kommer även att må bättre! Vi listar 5 trendiga och lättskötta växter som du helt enkelt inte kan döda! Här är det okej att vara glömsk och inte veta när du vattnade senast.

monstera plant

1. Monstera

Inredningsvärldens bebis och ett riktigt monster när det kommer till hur snabbt den växer! Gillar att duscha under längre perioder - precis som du!

fig tree

2. Fiolfikus

Ett riktigt inredningskap som gärna vill duscha ofta och på morgonen. Ställ ljust men inte direkt i solljus! Orkar du inte med ett helt träd så finns det även en mindre sort som kallas bambino!

mother in laws tongue

3. Svärmorstunga

Det finns blandade åsikter om denna bladväxt med konstigt namn. Det gör inget om du råkar glömma att vattna den - men när du väl gör det ska du vattna ordentligt. Fungerar även som luftrenare!

4. Murgröna

Murgrönan förtjänar mer än att klättra på fasader. Denna vilda växt gillar inte direkt solljus och kan vattnas lite när du känner för det (helst en dusch i månaden). Knipsa av en tråd och ha i en liten vas på vardagsbordet eller knyck några till dekorationen för helgens middagsbjudning!

5. Bladbegonia

Begonia finns i många sorter som alla ger olika bladfärger. Vill inte stå i direkt solljus eller vara torr eller blöt, lite mittemellan så som svenskar är.

Kattmänniskor! Glöm inte bort att kolla vilka växter som är giftiga innan ni tar in de i ert hem en!

Nu kanske du är intresserad av att hitta utbildningar och kurser inom inredning och florist?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla