Sponsrad

ÅRETS STUDENTRESA: Åre Skiweek 2021

Åre Skiweek 2021
Av: Åre Skiweek 2021
Lästid: 2 minuter
7 Sep 2020

Åre Skiweek 2021

Studentresan du inte vill missa. Äntligen är det dags igen! Vecka tre, fyra och fem arrangeras årets skidresa – Åre Skiweek. Sedan 1997 har Skistar arrangerat evenemanget och nu tjugotre år senare kommer det bli större, roligare och med mer innehåll! Släpp studierna och häng med till Åre och njut av härlig skidåkning, gemenskap och massor med aktiviteter.

Biljetterna släppta!

Nu har du möjlighet att åka på en skidresa från 1995 kr per person för logi, SkiPass och Skiweekbandet. Priset gäller söndag till torsdag vilket ger dig hela fem dagars skidåkning.

Registrera dig för Skiweekbandet på www.areskiweek.se.

Gå in på www.areskiweek.se och säkra din plats genom att följa tre enkla steg:

  1. Boka logi och SkiPass
  2. Boka Skiweekbandet
  3. Boka Bussresan (vi gillar buss)

Traveller Buss tar dig ända fram till incheckningen

Med vår nya partner Traveller Buss reser du skönt och smidigt till och från Åre. Glädjande att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser från hela 11 olika avreseorter. Så se till att boka upp för dig och dina vänner.

Skiweekbandet ger dig fördelar

Ta del av massor med fördelar och rabatter. Registrera dig och håll utkik på www.areskiweek.se för aktuella erbjudanden och rabatter.

Aktiviteter i backen

Inför 2021 siktar vi på ännu fler varumärken som medverkar för att göra er upplevelse så underhållande som möjligt. I Skiers Village bygger vi enligt tidigare år ett värmetält med servering (enklare mat och dryck) samt massor med aktiviteter med och utan skidor.

Samlingsplats på Åre Torg

Nytt för 2021 blir en Pop Up på Åre Torg – Skiweek MeetUP kommer vara öppen alla dagar och här kan du träffa arrangören men också valda partners. Behöver du hjälp under din resa är det hit du tar dig. Vi vågar lova lekar och tävlingar även här!

Mer skidåkning åt studenterna!

Vi som jobbar med Åre Skiweek älskar skidåkning och vi hoppas det smittar av sig. Vi kommer arrangera fler skidrelaterade aktiviteter – tävlingar, kurser och clinics.

Afterski

Vad vore en skidresa utan afterski? Vi kommer arrangera afterskin enligt tidigare format på Verandan. Hoppa till musik är ju ändå ett måste efter en bra dag i backen. Mer info på www.verandan-are.se

Nattklubb

Byns bästa nattklubb Bygget står som alltid till vårt förfogande. Här kommer det arrangeras nattklubb och artisteri. Mer info på www.bygget.se

Så vad väntar du på? Boka din studentresa nu så ses vi i januari 2021!

PS Om Covid-19 fortfarande har ett grepp om samhället enligt nuvarande regler kommer vi ändå kunna erbjuda aktiviteter, musik och underhållning. Åre Skiweek kommer bli årets skidresa!

Vi ses i Åre!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla