Nöje > nöje

”Fast för alltid” är nya singeln från WillMan och Josefin Nordberg.

Foto: Werecki Music AB
Av: Redaktionen
Lästid: 2 minuter
25 Aug 2021

WillMan med 100 tals livespelningar och närmare 7 miljoner streams debuterade redan 2013 med “Inga sköna vibes” och har flertalet album i bagaget. Josefin Nordberg uppmärksammades redan 2018 av NBL Sound (Pablo Paz, Pato Pooh) i samband med en musiktävling i Stockholm och hon debuterade i fjol 2020 med Ep:n “Livet efter dig”. Nu släpper duon “Fast för alltid” skriven av WillMan, Josefin Nordberg och musiken tillsammans med Robin Karlsson, producerat av KA Beats. Parallellt släpps idag även musikvideon.

Lyssna på Willman Feat. Josefin Nordberg “Fast för alltid” (Spotify):

https://open.spotify.com/album/4IJpnCluzz7bnoMfViK8ti?si=HC8nlfVwS4yj-IK9y96kcw&dl_branch=1&nd=1

Se musikvideon (YouTube): https://www.youtube.com/watch?v=mqeKdGr1QrU

-Det är en fantastisk låt, med mycket själ och närvaro i med en unik här och nu feeling. En text om att känna att du helt enkelt måste våga ta det där läskiga steget i livet och bara våga! Det blev en speciell känsla i studion direkt tillsammans med Josefin. En perfekt duettpartner, en magisk fullträff! säger WillMan

WillMan debuterade 2013 med singeln ”Inga Sköna Wibes” som följdes upp med succésingeln ”Ljuger” 2016 och har släppt flertalet album genom åren och närmar sig över 7 000 000 streams på Spotify med 100 tals live spelningar i bagaget. Sedan starten har han med sig sin barndomsvän Robin Karlsson (R-KA) tillika producent och de skriver allt tillsammans. WillMan har idag etablerat sig på den svenska reggae, dancehall, pop scenen och har samarbetat med artister som; Ken Ring, Essa Cham ,Shazaam ,Fonky Fresh, Partillo, Kiihjano m.fl.

William är uppväxt i vackra sommarstaden Falkenberg längs den underbara Halländska kusten och började redan som 4 åring att spela piano och skrev sina första egna låtar redan som 12 åring. Nu 2021 är han aktuell med nya singeln ”Fast för Alltid” och uppföljaren till singeln ”Problem” som han tillsammans med Josefin Norberg 2020.

Josefin Nordberg debuterade med EP:n ”Livet efter dig” 2020 (RnB/Soul/Pop). Hon uppmärksammandes när hon vann en musiktävling 2018 (NBL SOUNDS) och hon gästade låten OMG (feat. Reyn, Vongtale, Winta, Josefin Nordberg, Omar X & Lokal) [Remix] som framförs utav Lamix, Reyn, Vongtale, Winta, Josefin Nordberg, Omar X och Lokal. Josefin medverkade även på singeln ”Ditt rätta jag” med Lokal som idag har över 1 000 000 streams.

Josefin är uppvuxen i Falkenberg och har samarbetat med WillMan tidigare och de skrev första duetten ”Problem” (2020) tillsammans som blev mångas favorit låt i både Sverige och Norge. Nu är de aktuella med andra singeln ”Fast för alltid”.

Singelrelease WillMan Feat. Josefin Nordberg ”Fast för alltid” den 13 augusti 2021.

Läs mer via: www.willmanmusic.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla