Sponsrad

Världens bästa sommarjobb, gå från landkrabba till sjöstjärna - på Eckerö Linjen!

.
Av: Eckerölinjen
Lästid: 2 minuter
8 Mar 2019

Att jobba på ett fartyg är mer än ett jobb, det är en livsstil. Tänk dig att jobba fullt ös varannan vecka och ha varannan vecka ledig då du får njuta av sommaren – med full lön! De veckor du är på jobb får du arbetskläder, mat och boende ombord. Intresserad?

Eckerö Linjens fartyg M/S Eckerö trafikerar mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland. Under sommarmånaderna gör fartyget tre tur och retur-resor dagligen mellan de två hamnarna och båtresan tar två timmar enkel resa. Den största delen av fartygets gäster åker på en dagskryssning, d.v.s. tur och retur med vändande båt, men det är även många som väljer att gå av på Åland och spendera några sköna semesterdagar på ön, i synnerhet på sommaren.

Ombord på M/S Eckerö finns det flera olika avdelningar till vilka det behövs säsongsarbetare inför sommaren 2019. Du kan jobba i café, restaurang, kök, bar, städ, butik eller lager.

arbeta-restaurang-kryssning

Känner du att du gärna skulle bekanta dig mer med arbetsuppgifterna ombord på M/S Eckerö så ordnas två tillfällen i vår, 10 / 3 och 17 / 3, då du har chans att följa med på en kryssning och höra personalen berätta om hur det är att jobba ombord. Under resans gång kommer du även att få gå på en rundtur runt fartyget för att lära känna de olika avdelningarna.

Läs mer och anmäl ditt intresse på jobb.eckerolinjen.se

sommarjobb-kryssning
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla