Sponsrad

Vem av tjejerna i SKAM sminkar sig bäst?

Pixabay
Av: Wet n Wild
Lästid: 2 minuter
12 Jan 2017

Du har väl inte missat succén SKAM? Den norska ungdomsserien som alla verkar ha fallit pladask för. Vi ÄLSKAR Noora och hennes tjejgäng…och vem vill inte sätta Britney Spears på högsta volym och dansa loss med Eskild?! Vi är nog inte ensamma om att överväga studier i Norge just nu, helst på Hartvig Nissens skola. För oss som redan gått ut gymnasiet så kan studier i norska vara ett alternativ. Svenska lärosäten upplever ett enormt ökat intresse för studier i det norska språket, vi misstänker starkt att SKAM kan vara en anledning till det.

Vi har lärt oss mycket av SKAM, exempelvis ord som “vors” (förfest), “drittsekk” (douchebag) och “serr” (seriöst). Vi har även förstått hur mycket mer awsome det verkar vara att studera i Norge (hello russebuss!) och att läppstift inte är något som bara hör till festliga tillfällen utan något man ABSOLUT bör rocka till vardags, speciellt om du vill “hooke” (hångla)!

Vem av SKAM-tjejernas sminkstil föredrar du?

Noora

Favorittjejen ses allt som oftast i klara läppstift lika färgstarka som hennes personlighet. Är Noora din stilförebild? Testa det matta, heltäckande läppstiftet MegaLast LipColor i färgen Coral Line!

Sana

SKAM’s roligaste karaktär som dessutom bär upp riktigt mörka läppstift som ingen annan! Våga prova MegaLast LipColor i färgen Vamp it up!

Chris

Chris matchar urspårade outfits (we love it!) med läppar i beiga färger. Vill du ha ett neutralt läppstift som dessutom håller sig på plats en hel festkväll? Då är MegaLast LipColor i färgen Bare It All din BFF!

Vilde

Alla som skulle vilja ha underbara Vilde i sitt tjejgäng räcker upp en hand! Vilde matchar sin gulliga personlighet med skimrande rosa färger, gillar du också den söta feminina stilen är SilkFinish Lipstick i färgen Ready to Swoon ett must have!

Eva

Första säsongens huvudkaraktär väljer ofta mer naturliga och skira färger på läpparna. Är detta din melodi så bör du skriva upp läppstiftet SilkFinish Lipstick i färgen Dark Pink Frost på shoppinglistan direkt! Psst…Alla läppstiften kommer från wet n wild Los Angeles och kostar under 50 kr, du hittar dem bland annat på City Gross, Ö&B och online!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla