Sponsrad

5 kreativa kurser inom media

Unsplash
Av: Berghs School of Communication
Lästid: 2 minuter
25 Jun 2019

Ser du det andra inte ser? Har du ett öga och en känsla för färg, form eller kommunikation? Goda nyheter - Berghs erbjuder många kreativa kurser där du kan hitta det du gillar allra mest.

Copywriting

En bild säger mer än tusen ord - men en copywriters jobb är att se till att budskapet når samma effekt hos målgruppen. Resultatet kan vara att ändra en målgrupps beteende eller öka försäljningen av en produkt. I kursen copywriting lär du dig genom “learning by doing” vilket innebär att du får utforska och sätta din egen kreativitet på prov. Det bästa av allt? Copywriting finns för både nybörjare och den mer erfarna skribenten + du kan läsa både på kvällstid och på distans!

Foto

Idag är alla fotografer! Vill du lära dig mer om kamerans funktioner, hur man använder ljus och grunderna i bildbehandling och bildkommunikation? Då är detta din drömkurs! Du kommer att få inspirerande uppgifter för att prova på det du har lärt dig i praktiken. När kursen är slut har du nya verktyg att använda dig av inom fotografi och kanske eventuellt span på din framtida yrkesroll?

Grafisk design

Gillar du att experimentera med form och färg? Från strategi, koncept till idé och utförande är grafisk design är ett område inom visuell kommunikation som är under ständig utveckling. Är du nyfiken på hur det är att arbeta som visuell designer är den här introduktionskursen perfekt för dig! Jackpot!

Illustration

I kursen Illustration får du som vill bli illustratör lära dig att använda dina kreativa uttryck för att arbeta med kommunikation! Vi utgår ifrån din egen unika stil och ger dig de praktiska och teoretiska kunskaperna som behövs för att du ska kunna stärka ditt varumärke och inte minst – arbeta konceptuellt och gentemot kund. Hurra vad skoj!

Social Video

Mycket jobb ligger bakom en lyckad video på sociala medier. I kursen social video får du lära dig allt om rörligt; från arbetsflödet till idé, manus, storyboard, ljus, filmning, ljudupptagning, post-production och publicering/distribution av film i sociala kanaler. Och nej, du behöver ingen avancerad eller snordyr kamera, ta med dig din iPhone och kolla in kursen Social Video.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla