Studera > studieval

Kunskap & Framtid - mässan för dig som vill studera, byta yrke och bli inspirerad!

.
Av: Redaktionen
Lästid: 2 minuter
12 Okt 2018

Hitta utbildningen. Hitta jobbet.

Varje dag fattar du medvetet och omedvetet tusentals beslut. Alla beslut är stora som små, men frågan kvarstår: Vad ska du bli när du blir stor? Säkert känns det oklart för många vad nästa steg är efter gymnasiet. Ska du plugga vidare, börja jobba eller känner du dig sugen på något nytt - som att åka utomlands ett tag?

På Kunskap & Framtid får du svaren du inte kan googla

Den 22-24e november samlas svenska och utländska universitet, högskolor och ytterligare representanter för olika utbildningsmöjligheter och arbetsgivare på Svenska Mässan för att ge dig information och inspiration om olika utbildning, jobb och utlandsstudier.

Kirra Karriärvalet

På mässan finns det representanter från studie- och yrkesvägledning där du kan få svar på olika yrkens framtidsutsikter. Experterna på Vägledningstorget ger dig inte bara svar på frågor utan kan också inspirera dig till utbildning- och karriärsval som du kanske inte vet om finns.

På Vägledningstorget hittar du även CSN som hjälper dig med frågor kring lån och studentekonomi. Arbetsförmedlingen kommer med senaste informationen om framtidens yrken och trender på arbetsmarknaden.

Rekryteringsföretaget Manpower kan hjälpa dig med ditt CV och peppa dig inför anställningsintervjuer med intervjuträning. Kunskap & Framtid är inte bara en mässa för att informera - du kan även påverka din framtid på plats genom att knyta kontakt med företagen som ställer ut.

Så får du din biljett

Besöket på Kunskap & Framtid är helt kostnadsfritt för alla gymnasielever om mässan bokas via en föranmälan från en lärare, skolans rektor, eller studie- eller yrkesvägledare. Övriga biljetter köps i entrén eller på www.kunskapframtid.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla