Nöje > intervjuer

Ex on the Beach - Antonija och Jack - "Vi hade nog träffat varandra med tiden"

Jack och Antonija

Det hittade kärleken i Ex on the Beach, tv-programmet som sätter känslorna på spel. Vad var deras första åsikter om varandra, hur var de i skolan och vad är deras nästa mål? Idag tar vi reda mer om de två fantastiska personerna Jack och Antonija.

Av: Jennifer Agerberg
Lästid: 7 minuter
25 Okt 2017

Regnet faller ner utanför det café vi ska mötas på. Klockan är strax efter tre, det är kallt och utanför har mörkret redan börjar falla. Caféet är fullsatt med allt från äldre par till ungdomar som jag gissar har bestäm sig för att ta en fika efter skolan. När jag som minst anar det kommer dagens två energiknippen in. Det verkligen lyser om dem! Antonija Mandir börjar med att hälsa och strax efter kommer Jack Stengeldahl. Jack beställer en café latte och Antonija tar en varm choklad med marshmallows.

Vi hinner inte mer än att slå oss ner innan kön med ungdomar ringlar sig runt oss. En efter en kommer de nervösa ungdomarna fram för att få chansen att träffa sina idoler och förebilder. Ska jag vara ärlig har jag aldrig sätt någon bemöta människor på samma sätt som dessa två gör. Hur gulliga och tacksamma de är mot ungdomarna, gör mig varm i hjärtat! Antonija och Jack bevisar verkligen att bara för att man är en kändis är man inte bättre än någon annan. När alla ungdomar fått tagit sina bilder och fått rejält med kramar ställer jag min först fråga,

Hur skulle ni beskriva varandra med några får ord?

Jack är världens chilligaste människa! Allt löser sig, det finns inga problem. Han är riktig hakuna matata! Sen är han jätte omtänksam, han vill alltid alla väl. Världens mest positiva människa.

Antonija är wild and crazy! Men på ett bra sätt. Hon är väldigt engagerad i allt hon gör och ett riktigt kontrollfreak.

Ni träffades i reality programmet Ex on the Beach, Hur var det att vara med i ett sådant program?

Antonija
Det var något av de bästa jag gjort. Ett riktigt roligt äventyr!

**Jack
**— Jag skulle säga att det var sjukt roligt men också krävande. Man njöt mycket men det var samtidigt väldigt påfrestande psykisk. Mycket festade och skratt blandat med bråk och situationer du inte stöter på i livet hemma.

Antonija
Precis… Sen när men väl kom hem kändes det tomt.. Man var så van att ha allt drama och alla människor runt sig hela tiden.

Visste ni om varandra innan programmet?

Nej, men vi hade nog träffat varandra med tiden. Det var nog bara en tidsfråga… Vi har så många gemensamma vänner.

Jack
Det var faktiskt så att vi båda var bjudna till en väns födelsedagsfest. Men eftersom Antonija redan hade åkt för inspelning av ex in the beach så gick bara jag. Annars hade vi nog träffat varandra där.

Antonija vad var din första tanke när du såg Jack?

— Att han inte alls var min typ… Jag har alltid haft en bild av en muskulös, utländsk kille som min typ. Vilket jag alltid trott varit min grej. Men nu efter att ha träffat Jack har jag insätt att det inte finns någon ”typ” man faller för personen inte utseendet.

Vad var din första tanke om Antonija?

— När man kommer in i ett program som ex on the beach är det ganska ytligt. Min första tanke var att jag tyckte hon såg bäst ut av alla i huset. Men det som sedan gjorde att jag föll för henne var hennes personlighet. Vi klickade direkt!

Vad är era tips för ett lyckat förhållande?

Antonija
Hela vårat förhållande bygger på tillit. Vi har lärt oss att man måste lita på varandra.

Jack
Jag håller med! Speciellt när man är i ett offentligt förhållande och folk gillar att sprida rykten. Vi tjafsar och bråkar precis som alla andar. Antonija är väldigt pedant och jag är väldigt laid back. Vilket ibland leder till att vi små bråkar, men vi har också sjukt kul tillsamman!

Antonija
Ja, vår humor går rätt igenom!

Hur ser ni på framtiden? Något nytt och spännande på gång?

Jack
Just nu efter idol ligger mycket av mitt fokus på musiken. Jag kommer hänga en hel del i studion framöver. Jag planerar att släppa lite nytt i början av nästa år. Sen kommer jag också dra igång min Youtube kanal, med fokus på musik och lite v-loggs.

Antonija
Jag kommer köra stenhårt på min Youtube och Instagram! Försöka utverka mina sociala kanaler och satsa på att göra mer tv. Jag känner att jag har hamnat rätt, så jag vill bara fortsätta utveckla det jag gör!

Från framtiden tillbaka till skolåren. Antonija hur tror du Jack var i skolan? Vad gick han för linje?

— Jag tror Jack var största lallaren, struntade i skolan och var bara cool med sina kompisar. Han kunde ha gjort mycket mer än vad han gjorde i skolan. Jag tror Jack gick ekonomi linjen. Med inställningen - too cool for school…

Jack hur tror du Antonija var? Vad gick hon för linje?

— Antonija gick ekonomi, natur eller samhälle… kanske barn och fritid. Hon var nog inte bäst i skolan.. Men hon gjorde mer än vad jag gjorde. Hon klarade sig fint men var ingen pluggis. Hon pluggade så hon klarade sig, men låg oftast på gränsen.

Stämmer era teorier? Om inte hur var ni?

Antonija
Ja, det stämmer! Gillad jag något ämne gjorde jag det ordentligt. Annars gjorde jag inte mer än vad jag behövde. Jag fuskade mycket, snodde prov från lärarna för att klara vissa ämnen jag tyckte var svåra. Men jag gick inte något av de linjer du sa Jack, jag gick handels linjen.

Jack
Nja.. det stämmer inte helt. Jag var inte too cool for school. Jag var rastlös, men jag gjorde det bästa jag kunde och försökte iaf. Jag fick göra en hel det omprov när det kommer till de teoretiska. Men jag älskade de praktiskt ämnena. Jag skulle nog beskriva mig som en skitunge med överskottsenergi, lite av klassen clown!

Har ni något skolminne ni verkligen komma ihåg?

Antonija: Heheh min lärare kommer döda mig. Men jag snodde godis från cafeterian. Vi fick alltid leveranser med backar av godis osv. Någon enstaka gång bockade jag av att vissa varor inte kommit och tog med mig dem hem. Gud nu låter jag jätte hemsk! Förlåt mina lärare…. Men det var inte alltid god mat i skolan…

Jack
En gång när jag skulle gå på toa, kom jag på en kille som glömt låsa dörren på toaletten när han satt och runkade. Vilket fortfarande sitter kvar. Än idag kan bilden komma upp när jag öppnar en dörr till en allmän toalett. Jag slutade helt att gå på toaletten i den delen av byggnaden. Jag visste vem killen var och vi gick i varandras parallellklasser men efter denna händelse slutade vi helt att snacka..

Antonija
Sen har jag en till händelse.. Jag har under åren blivit så jävla illa behandlad av en lärare. Hon gillade mig inte alls. Jag minns hur vi skulle hålla en presentation för klassen som jag och en annan i klassen inte hunnit klart med. Vilket resulterade i att jag inte fick göra presentationen, medan den andre tjejen fick. Det värsta var dock att min lärare låste in mig i klassrummet tillsammans med mina kompisar för att mina kompisar var med mig?! Riktig mobbning… Efter den händelse pratade jag med mentorn som tydligen visst om att detta skulle hända. Han visste om hur illa behandlad jag va av min lärare men gjorde inget..

LÄS ÄVEN

Patrik Jean: “Man kan vara skön även som man”

Har ni några tips för ungdomar idag ?

Jack
Jag skulle säga tänk inte så mycket på andra. Gör det du tycker är roligt. Våga följa din dröm, dröm stort för det är så du tar dig fram!

Antonija
Undvik grupptryck! Dras inte med alla andra, för de gjorde jag och ångrar det idag. Satsa på era drömmar. Våga säga ifrån. Jag har förlorat mycket genom mina skolår. Jag var fett blyg, tyst och osäker. Vilket idag gör att jag önskar att jag stått upp för mig själv mer. Folk kan vara så jäva taskiga i skolan! Vilket kan leda till mobbning och det är något vi måste stoppa! Ingen ska må dåligt och behöva bli mobbad.

Antonija och Jack
Sen till er som går i skolan, snälla lägg ner tid på era studier! Gör det bara, allt är inte kul, men det måste göras. Vissa är duktigare i skolan än andra, så ta hjälp av dem istället för att trycka ner dig själv. Alla är bra på olika saker, så är det bara. Gör det bästa du kan och det du behöver göra i skolan. För när du sedan står där och ska ta studenten är det så skönt att ha godkända betyg och inte behöva plugga upp ämnen senare i livet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla