Nöje > intervjuer

Gustav Bjule nya singel " Tillbaka" är ute!

Gustav Bjule
Av: Jennifer Agerberg
Lästid: 2 minuter
2 Mar 2018

Som vi väntat och äntligen kan vi spela Gustavs nya singel “Tillbaka” på hösta volym! Trots släppet igår har vi redan hunnit lyckats få till en intervju med denna underbara kille. En intervju vi självklart vill dela med oss av!

Namn: Gustav Bjule
Ålder: 22 år
Från: Stockholm

Foto:Gustav Bjule

Foto:Gustav Bjule
Hur skulle du beskriva dig själv som person?

-Jag är en glad kille, känslosam och övertänker nog alldeles för mycket. Är väldigt driven och en stoooor perfektionist. Känner mig typ fortfarande som 16 fast med liiite mer självinsikt.

När uppkom ditt intresse för musik?

-Jag har nog haft ett intresse för musik sen jag var ganska liten. Pappa spelade alltid musik hemma och morsan fick in mig på kör när jag var liten. Gick sedan både grundskola och gymnasium med musikinriktning!

Efter gymnasiet började jag skriva väldigt mycket texter. Har skrivit om ganska mycket olika ämnen men det som visas nu är väl det jag känner mig nöjd över och vill dela med olika människor.

Hur skulle du beskriva din musik?

-Skulle se min musik som en version på Svensk RnB, ärlig och närvarande. Tror många kan ta till sig och känna igen sig i mina texter. Jag försöker inte linda in saker allt för mycket utan vill skriva om det som jag direkt känner.

Berätta lite, hur kom _Tillbaka_ till?

-Den kom till när jag och Frederick satt i studion och bara spånade, han la en ackordslinga och sen började jag sjunga fram refrängen. Detta var drygt ett år sen, vi jobbade fram en text på refrängen och sen skrev vi första versen ganska direkt. Andra versen skrev vi efter ett tag. Så själva låten var väl klar i höstas men jag vill släppa i början av 2018, så den fick vila lite!

Vad är ditt mål med låten?

-Målet med denna låt är väl att börja bygga min grund som artist och sen fortsätta bygga på mitt sound. “Tillbaka” är den första av låtar som kommer nu under året. Så detta är väll mest för att folk ska få upp ögonen och ja, förhoppningsvis gilla det.

Bästa musikminne?

-Hmm, det finns många bra minnen. Men Frank Ocean på Bråvalla första året tror jag är det absolut bästa!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla