Nöje > livsstil

För alla gamers - kolla in några av 2018 nya spel!

Vad spelar du?

Vi har med experthjälp listat årets bästa spel. Oavsett om du är en gamer eller inte får du ej missa dessa. Här kan du läsa om spel för alla!

Av: Redaktionen
Lästid: 2 minuter
8 Apr 2018

Intresserad av spel och gaming? Vi har rankat några av våra favoritspel; några redan har kommit ut, andra väntar på att nå marknaden. Samla ihop dina vänner för en rolig kväll, eller varför inte tävla mot dig själv när du vill koppla av i din stressiga vardag.

A way out

Ett nytt co-op (multiplayer) äventyrsspel som handlar om två fångar som bryter sig ut ur fängelset och genom landsbygden för att slutligen återförenas med sina familjer.

Spelet bygger på att du antingen spelar med en vän bredvid dig eller online mot andra människor.

We Happy Few

Detta spel har inspirerats av 80-talets Brasilien och är ett överlevnadsspel med fokus på skräck. Spelet bygger på en drog vid namn “joy” som gör alla glada och lyckliga. Men karaktären du spelar tar inte denna drog och ser hela staden från ett annat perspektiv och måste hela tiden fly.

Detroit: become human

Ett äventyrsspel med skådespelaren Ellen Page från Juno. Spelet går ut på robotar som tröttnat på att vara underordnande människan och börjar stå upp för sig själva.

Läs även:

Teknik som hjälper dig med studier

Vampyr

Ett slags action-rollspel där vi får följa en läkare som slits mellan vad som är moraliskt rätt och sin nyfunna blodtörstiga natur. Spelet tspelar sig i London under början av 1900-talet.

Sea of Thieves

Ett piratspel i en öppen, fantasifull värld där du spelar mot andra riktiga spelare som är uppkopplade. Du kan välja att samarbeta eller spela ensam.

Red Dead Redemption 2

Ett spel som riktar sig mer åt vuxna med en del svordomar, bordeller och vapen. Ett action/äventyrsspel med western-tema.Källa: Expertens bästa tips på nya spel 2018

Nu kanske du är intresserad av att hitta utbildningar och kurser inom data, it och grafik?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla