Karriär > framtid

Sök över 2000 jobb på Kunskap & Framtid

.

Den 22-24e november fylls Svenska Mässan i Göteborg med representanter från Sveriges universitet, högskolor och utbildningar. Men det utesluter inte ett besök om du är ute efter att hitta ett nytt, spännande jobb. Det finns nämligen över 2000 jobb att söka på plats.

kunskap-framtid-samling

Manpower

Vi kommer vara ett gäng konsultchefer från Manpower som står på vägledningstorget och vi vill inget hellre än att prata jobb med dig som besöker mässan. Vill du ha tips och vägledning kring CV och intervjuteknik? Kom också om du är nyfiken på att veta mer kring vilka lediga jobb du kan söka hos oss på plats!

Manpower jobbar med många olika välkända företag och erbjuder därför jobb inom allt från kundservice och administration till jobb inom lager och industri.  Där hittar man både heltid och deltidsjobb! Det finns helt enkelt något för alla.

Så kom bort till vår monter, käka popcorn och missa inte vår föreläsning om karriärsmöjligheterna inom kundservice där vi också presenterar lediga jobb som går att söka direkt på mässan!

seminarie-kunskap-framtid

Volvo

Möjligheterna inom Volvo Group är enorma, som ett smörgåsbord av olika roller och projekt. Sandra och Thomas från Volvo är på plats för en inspirerande föreläsning om utvecklingsmöjligheterna på Volvo och berättar om insikten att man inte kan gå alla utbildningar, men man kan lära medan man går.

Key Solutions

Key Solutions är utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser 6 år i rad av Great Place to Work Institute ®. Kom och lyssna på oss när vi berättar om resan mot att skapa en av Världens bästa arbetsplatser och kanske blir just du vår nästa medarbetare?

Goxplore

Vill du jobba och resa utomlands? Testa på att surfa i Australien, hoppa bungyjump i Nya Zeeland eller pumpa puder i Kanada. Vi hjälper dig med jobb, arbetsvisum och allt annat du kan tänkas behöva.

Försvarsmakten, Polisen och MSB

Vad är värnplikten eller lumpen och måste alla göra den? Vi på Försvarsmakten finns på plats för att besvara alla din frågor om utbildning och karriärsmöjligheter inom samhällsskydd!

Är det istället polisyrket som lockar dina öron finns det chans att lyssna på representanter som informerar om de olika krav som finns för att kunna söka polisutbildningen och vad polisyrket kan innebära för just dig!

Om du är nyfiken på vad det skulle innebära att arbeta med att förebygga olyckor och kriser finns MSB, Myndigheten för Samhällsskydd och beredskap på plats i mässalen.

Här hittar du hela listan på utställare som du kan prata med om utbildning eller kanske till och med, hitta din framtida karriär hos?

kunskap-framtid-lumpen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla